Isangs - ny økologisk hudpleje hos uldbørn.

Posted: May 17 2016

Jeg kan med glæde præsentere Isangs som et nyt brand hos uldbørn. Jeg har ledt efter et hudplejemærke som var økologisk, fairtrade, lækkert i brug og så gør det jo heller ikke noget at produkterne og emballagen er rigtig pæn! Isangs filosofi er helt kort: økologiske, fairtrade og veganske ingredienser pakket ind i bæredygtig og genanvendelig emballage. Alle Isangs produkter er håndlavet på Vesterbro i København. Isangs er simple, effektive, økologiske hudplejeprodukter til fair priser.

Isangs skønhedspleje findes både i duftneutrale versioner og med tre forskellige signaturdufte: Ylang Ylang, Cedertræ og Patchouli.  Ylang Ylang er en sød og blomsteragtig duft. Cedertræ har en træagtig, dyb duft og Patchouli har en dyb, muskagtig duft. 

 Isangs ansigtsolie Isangs ansigtsolie

Et af Isangs skønneste produkter er deres 'Antioxidant ansigtsolie med morgenfrue'. Ansigtsolien er blød og silkeagtig og tilstopper ikke porrerne. Ansigtsolien har 100% økologiske ingredienser og 88,50% fairtrade ingredienser og bruges efter afrensning og skintonic. Brug kun 5-7 dråber.

Til afrensning af dit ansigt har Isangs lavet lækre sæbebarer i fire varianter:

Balancerende ansigtsvask med jojobaolie og cedertræ.

Blødgørende ansigtsvask med avocadoolie og ylang ylang.

Skånsom og duftneutral ansigtsvask med havre.

Detox ansigtsvask med aktivt kul og eukalyptus.

Til sidst vil jeg lige anbefale Isangs mavecreme til gravide. Med udelukkende veganske og spiselige ingredienser kan cremen også bruges som brystvortecreme efter fødslen.

 

 

Comments

Skriv en kommentar.

Alle kommentarer til bloggen bliver læst inden de bliver lagt op.