September-uld

Posted: Sep 19 2014

September er i år lig med den mest vidunderlige sensommer/indian summer. Vejret er skønt, himlen er blå og skoven (og ikke mindst torvehallerne!) bugner af bær og svampe. September er igen i år min yndlingsmåned af dem alle - måske især i år fordi at det var i september i år, at mit hjertebarn uldbørn.dk gik i luften. Efter at have tumlet med idéen om en side med det bedste børneuld i flere år, har det været super skønt endelig at være igang med arbejdet på siden. Jeg har købt mærker ind som jeg selv har brugt til min søn, men også mærker som var nye at have i hænderne, og det hele har været så lækkert, blødt og rigt i detaljer, at det har været en ren fornøjelse og tøjet har mere end overgået forventningerne.

I det dejlige sensommervejr vi har nu, er uld også utrolig anvendeligt. Morgenen i børnehaven er ret kold, men allerede omkring formiddagen og frem til sidst på eftermiddagen er det dejligt solrigt og varmt. På sådan en dag, hvor der er store udsving i temperaturen og måske også i dit barns aktivitetsniveau er en langærmet, tynd uldbluse den perfekte beklædning. Blusen vil varme dit barn i den kolde morgen, og holde dit barn tørt og tempereret når det senere løber og leger i solen. Gode septemberbluser finder du her.

Mange steder kan man læse at en god tommelfingerregel omkring hvornår dit barn skal bruge uld er alle måneder hvor "r" indgår. Altså september, oktober, november, december, januar, februar, marts, april. Jeg synes selvfølgelig at det kan bruges året rundt, om sommeren er en tynd bluse eller body i ren uld fantastisk til at lede fugt væk fra barnet, samtidig med at det er naturligt solbeskyttende.

I må have en dejlig uld-rig weekend i skoven, haverne, legepladserne og gårdene!

mange hilsner

Nina

Comments

Skriv en kommentar.

Alle kommentarer til bloggen bliver læst inden de bliver lagt op.