Vi har en TESTVINDER!

Posted: Feb 13 2015

Magasinet 'Vores Børn' har i deres Januarnummer testet uldbodyer. Det er nu bare en rigtig god ide at lade en mødregruppe teste ulden, til gavn og glæde for læserne. Der er seks bodyer med i testen - fire af disse er i ren uld. De to sidste modeller er i uld/silke og uld/bomuld som jeg egentlig mener burde have deres egne tests - f.eks. synes jeg det er lidt urimeligt at kalde uld/silke bodyen (fra Engel) dyr, da det jo er et lidt andet produkt, og derfor også rent prismæssigt vil ligge et andet sted. 

Men nu til resultatet: Mødregruppens favorit med 6 ud af 6 stjerner blev denne kortærmede body fra Joha:

 

Bodyen er i 100% ren uld, kan både tåle vaskemaskine og tørretumbler, og har en god pris på DKK 129,00, så her hos uldbørn forstår vi mødregruppens begejstring!

Mødregruppen sagde blandt andet:

"Bodyen sidder bare! Benudskæringen giver plads til buttede lår, og de små riller gør, at bodyen kan udvide sig, så junior passer den længe.."

"Varm, tør og silkeblød hud er resultatet af en hel dag i bodyen. Det er nemt at vaske bodyen, der holder pasformen perfekt og stadig er blød."

"Den her er alle pengene værd"

Hvis du også er blevet vild med denne skønne body, men ønsker en mere smudssikker farve så sælger vi den også i grå lige her.

Du kan læse testen på hos VoresBørn her.

 

 

Comments

Skriv en kommentar.

Alle kommentarer til bloggen bliver læst inden de bliver lagt op.