Fokus på JOHA uldundertøj

Posted: Jul 05 2015

JOHA er en dansk virksomhed som har produceret uldundertøj siden 1963. Joha er en af Skandinaviens største producenter af uldundertøj. Johas størrelse og over 50 års erfaring kan mærkes i den uovertrufne kvalitet, pasform og holdbarhed som uldundertøjet besidder. Næsten alt Johas uldundertøj kan vaskes i vaskemaskine, og en stor del af undertøjet tåler også tørretumbler. Perfekt til de travle småbørnsfamilier. Se vaskeanvisningerne under det enkelte produkt.  

I 2014 løb Johas fine uldbasisbody med sejren i "Vores Børn"s uldbodytest.

Joha basisuld body

           Hos uldbørn sælger vi følgende Joha kvaliteter:

 

Ren uld:

Basisuld: Den gode kvalitet som bare holder, og kan bruges året rundt.

Sommeruld: Joha har i øvrigt også en serie i "sommeruld", som er en ekstra fin og tynd kvalitet, men stadig i 100% ren uld. Se det her.

Uldfleece og ribstrikket uld: Perfekte uldvarer til mellem- og yderlag. Køredragter, leggings og trøjer som er gode til lag-på-lag beklædning. I disse gode kvaliteter har uldbørn også huer, futter og vanter.

 

Uld/silke: Luksus til børn med sartere hud. Kan bruges året rundt og er især velegnet i de varme perioder. Se uld/silken her.

 

Uld/Bomuld - Uld yderst og bomuld inderst. Hvis dit barn synes at ulden kradser kan dette anbefales. Materialet er vævet i to lag og er dermed lidt tykkere og især velegnet til vinterhalvåret. Se Johas  uld/bomuld.

 

Uld/Bambus - NYHED i 2015. Uld yderst og den allerblødeste bambus ind mod huden. God til sart hud. Uld/bambus her.

 Joha uldundertøj

 

Størrelser: Se JOHA's størrelser her..

JOHA om uld: "Uld har en fantastisk evne til at absorbere fugt og holder derved dit barn tør og beskytter barnets helbred og velvære. Med sin isoleringsevne regulerer uld helt naturligt temperaturen - varmer behageligt, når det er koldt og køler kroppen, når det er varmt. Ideelt til både vinter og sommer. Uld er fugtabsorberende og kan optage helt op til 40 pct. af sin egen vægt, hvor bomuld til sammenligning kun optager 8 pct. Derudover er uld skånsomt mod huden – og for særligt følsomme hudtyper har Joha udviklet en kvalitet med uld på ydersiden og bomuld på indersiden."

De sidste sæsoner er JOHA også kommet på banen med lækkert uldundertøj til kvinder til meget rimelige priser. Det meste er i uld/silke og der er også varer i ren uld. Voksen serien er i lækre, neutrale farver og feminine snit. Se det her:

                                                                  Uldundertøj dame

 

 

Comments

Skriv en kommentar.

Alle kommentarer til bloggen bliver læst inden de bliver lagt op.