Efterårsnyheder fra Joha uldundertøj

Posted: Aug 05 2016

Til efteråret 2016, har uldbørn fået gode nye serier fra Joha i ren uld og uld/silke.

I uld & silke er der nye kortærmede bodyer og heldragter i et smukt arktisinspireret print. Uld/silken kan bruges året rundt og Johas uld/silkeundertøj kan altid maskinvaskes på uldprogram. Heldragten er praktisk nattøj til varme børn, fordi den leder fugt væk fra huden når det er varmt. Den kortærmede uld/silke-body er god på de varmere dage og rigtig fin med en trøje over når det bliver koldere til efteråret.

   

Ren merinould i praktiske farver. Godt Joha uldundertøj i blå og rosa. De ensfarvede modeller er i den lækre Joha-uld-kvalitet "Single wool", som er lavet af helt tynde uldtråde som både er blødt og stærkt. De ensfarvede leggings passer også fint til uld/silken og den stribede body. Johas stribede uldundertøj er strikket i et lag, og kan bruges det meste af året. Et enkelt lag uldundertøj med lange ærmer vil holde de fleste børn veltempererede hele efteråret. I de kolde vintermåneder en det en god ide at supplere med et mellemlag i uld - for eksempel fra Johas gode uldrib serie.

    

      

Lækre uldnyheder i en smuk og neutral farve. I farven "Iron brown" har Joha lavet et lækkert sæt med langærmet uldbody, uldleggings og hue i to lag. Kvaliteten er den gode 'single wool' og farven er populær fordi den er praktisk i vask og kønsneutral. I samme farve har vi fået lækre køredragter, jakker og luffer i blød uldfleece. Johas uldfleece er lavet af ren merinould som er kradset op så det minder om fleece. Det er luftigt og isolerer rigtig godt på grund af tykkelsen. Samtidig er uldfleecen utrolig blød og behagelig at have på. Når en baby skal sove udendørs i køredragten er det tilstrækkeligt med et enkelt lag uld under. Husk at supplere med en tætsiddende hue eller hjelm for babyer mister 30% af kropsvarmen via hovedet. Denne lækre serie i 'iron brown' er engangslevering, så vent ikke for længe med at bestille jeres nye uldundertøj.

     

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse I er kommet op i, kan du få hjælp via Johas størrelsesguide her.

Comments

Skriv en kommentar.

Alle kommentarer til bloggen bliver læst inden de bliver lagt op.