10 Uldfavoritter på udsalg

Posted: Jan 19 2017

Mine anbefalinger til 10 gode uldvarer på udsalg. Uld er en unik naturfiber med gode egenskaber, men det er heller ikke det billigste tøj og derfor er det skønt at fylde skufferne op med rabat. 

Hue fra Huttelihut i en varm, chunky uldblanding. Den grå/navy farvekombination er klassisk og giver lige det sidste til et klassisk outfit.

Lammeskindsfutter til voksne. De varme hjemmesko fra Shepherd bliver hurtigt en favorit. Lammeskindshjemmeskoene er både praktiske med en fast sål og i smukt design.

Celavi bluse i ren uld. God som varmt natsæt med leggings, som skiundertøj eller bare en varm og god bluse i skole og børnehaven. 

huttelihut køredragtDen smukke køredragt fra Huttelihut er en fin klassiker i uld/bomuldsblanding. 

Joha køredragt i ren, blød uldfleece. Den praktiske ulddragt har ombuk ved hænder og fødder samt dobbelt lynlås så den er nem at give på. 

 

Uldtights til voksne. MP's gode kvalitet i voksenstørrelse. Uldstrømpebukserne har det fineste hulmønster og er stadig lune og rare mod huden.

wheat merino bodyUldbody fra Wheat. Uldundertøjet fra Wheat er blødt, tyndt og meget lækkert. Uldkvaliteten kan nærmest bruges året rundt, og med en langærmet body i ren uld er et enkelt lag tøj ofte rigeligt.

wheat uldleggingsLeggings i ren uld fra Wheat. Skønne babyleggings med god pasform og i den lækre Wheat-kvalitet. Uldleggings kan bruges både som nattøj og under regntøj, køredragt eller flyverdragt. Ulden holder huden tør og veltempereret og de bløde leggings giver god bevægelsesfrihed.

 Haflinger hjemmesko i ren uld. Varme hjemmesko til små fødder fra kvalitetsmærket Haflinger. Selve hjemmeskoen er i uldfilt med ribstrikket uld om anklerne.

Selana babysokker i uld/bomuldsblanding. Uldstrømper fra Selana i meget fin kvalitet som ikke strammer om anklerne. Uldstrømperne er gode både sommer og vinter hvor de giver varme og leder fugt væk fra fødderne.

 

Comments

Skriv en kommentar.

Alle kommentarer til bloggen bliver læst inden de bliver lagt op.