Velkommen til uldbørn

Her på uldbørn.dk er det målet at have Danmarks bedste udvalg af uldprodukter til dit barn fra 0-7 år. Jeg er vild med uldens naturlige egenskaber og ønsker at endnu flere forældre vil begejstres over produktets unikke egenskaber.

I uldbørns sortiment vil hovedvægten ligge på dagligdagens basisprodukter: undertøj, huer, nattøj og leggings i ren uld og uldblandinger: Alt det som holder dit barn lunt og veltempereret inderst. Men jeg vil også føre et godt udvalg af strikkede uldstyles til de yderste lag. Uldbørn har både håndstrikkede sweatre, smarte pullovers, seje kjoler og bedårende jumpsuits hvis du leder efter luksus og komfort til de små.

En del af ulden vil være i ubehandlede og økologiske kvaliteter, og en del af disse vil være GOTS-certificerede - den højeste øko-mærkningsstandard tøj kan opnå idag. Uldbørn vil også føre uldkvaliteter som kan maskinvaskes og endda tørretumbles til dig der lægger vægt på en nem hverdag i en travl familie.

Hvis du savner et produkt i her i min butik, er du altid velkommen til at sende mig en mail på info@uldboern.dk, og så vil jeg straks forsøge at imødekomme dine ønsker.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev nederst på siden og modtag nyheder, information og tilbud i din indbakke.